Dag van de Collega

De gezelligste sponsoring!

De dag van de Collega is sinds 2013 de gezelligste werkdag van het jaar. 

Elk jaar nemen naar schatting 350 bedrijven deel.  De initiatiefnemers die zich officieel registreren op onze site, maken kans op een leuke prijs. 

De dag van de Collega is een initiatief van een team stagiairs en wordt elk jaar opnieuw door vrijwilligers en studenten georganiseerd. 

De gezelligste

sponsor-actie! 

Speciaal voor de 10e editie bedachten we -of course- een sponsoractie die net dat béétje anders dan anders is... 


Onze sponsors schenken een DVDC Pretpakket!

Als sponsor word je ook ineens een wilde weldoener!  Want dankzij jou kunnen we een DVDC PretPakket weggeven om de Dag van de Collega nóg gezelliger te maken.


WIN-WIN-WIN

Om kans te maken op deze prijs, lossen de deelnemers puzzels op, die speciaal gemaakt zijn voor de sponsor!  Hierdoor zijn ze zeer actief met je bedrijf of merk bezig. 

Het is dus een echte WIN-WIN-WIN actie: de deelnemers winnen, onze sponsors winnen en wij winnen! 

WAW... 

De tiende editie...

En daar zijn we trots op! 

Sponsoring voor de volgende 10 jaar!

In 2013 konden we de eerste editie laten doorgaan dankzij de sponsoring van Koetjesreep.  We zijn er dan ook trots op dat we met deze sponsoring 10 jaar de Dag van de Collega hebben kunnen organiseren.

Om de volgende 10 jaar te overbruggen, bedachten we - in de geest van de Dag - de gezelligste sponsoractie! Op die manier gaan we even voluit om 10 jaar verder te kunnen! 

WAT BRENGT MIJ DAT OP?

Be loved!


Als partner van de Dag van de Collega maak je je niet alleen bekend, maar ook bemind!  Door het weggeven van een prijs of een speciale aanbieding te lanceren, maak je immers de dag nóg gezelliger voor de werkende Belg! 

Maak je keuze!