Dag Van De Collega... meer dan alleen fun!

Odoo + afbeelding en tekst

Hoe het allemaal begon...


De Dag Van De Collega is ontstaan in de crisisperiode rond 2012. In deze onzekere tijden voor werkgevers en -nemers doorbraken wij de negatieve sfeer door een hartverwarmende actie. De eerste editie van "Dag Van De Collega" was er eentje om nooit te vergeten!
 

Al zitten we misschien niet meer in een crisisperiode, een positieve werksfeer vinden we nog steeds uiterst belangrijk! Elke dag staan miljoenen mensen vroeg op, trotseren weer en wind, schuiven aan in de dagelijkse files en werken heel de dag hard om onze economie te doen draaien. Wij vinden dat iets dat ieder jaar gevierd mag worden!

 

 

Meer dan alleen fun.

Verder is de Dag Van De Collega steeds georganiseerd door een team vrijwilligers die willen groeien! Ze dagen zichzelf uit om bij te leren en dat doen ze met veel enthousiasme!

Wij hopen echter ook de mensen ieder jaar te inspireren en eraan doen herinneren dat sommige collega's wel eens in de spotlight mogen staan. Het is trouwens bewezen dat collega's veel te weinig complimentjes geven op het werk. Wij zorgen jaarlijks voor een goed excuus!


 

Odoo • Tekst en afbeelding

Het Team

Anne-Marie

- COÖRDINATOR -

Al 9 jaar zet deze enthousiaste dame haar schouders onder de Dag Van De Collega. Ze is dan ook een onmisbare schakel in ons team. Leerkansen creëren  voor anderen en een goede relatie onder collega's staan voor haar centraal.

Laura

- PROJECT MANAGER -

Deze jongedame werkt sinds 2019 mee aan de Dag Van De Collega en heeft voor een frisse wind in de organisatie gezorgd. Zij zal dit jaar zowel instaan voor de algemene organisatie en de communicatie.

Bjorn

- IT BEHEER -

Volledig vrijwillig komt deze vrolijke jonge man ons team dit jaar versterken.  Hij zorgt met veel plezier dat alles op de website en erachter soepel draait! Wij zijn dan ook heel blij hem te mogen verwelkomen dit jaar.